fbpx
společenská akce

Christmas (party) time

12/12 17:00-23:00
Vstupné: Zdarma
Christmas (party) time
My tvrdíme, že předvánoční čas nepatří uklízení, pečení cukroví a nakupování dárků, nýbrž večírkům, pití svařáku a pohodě s přáteli.
Tudíž jsme pro vás připravili vánoční party v Kampus Hybernska, abychom vám to dokázali. ?

Přijďte, pobavte se a poznejte vánoční zvyky z celého světa.

PROGRAM:

Během celé doby bude probíhat:

? Komixátor, prezentace vánočních tradic a zvyků zahraničních i našich studentů, recyklo dílna aneb vyrob letos dárky sám a všechny ohrom, moderní deskové hry, promítání oblíbeného českého filmu Pelíšky (s anglickými titulky), burza knih (přineste knihu, kterou už nechcete a odneste si novou).

Večer nezmeškejte workshop, koncert a tanec s DJ!

? 18:30 Workshop s lékaři a psychologem aneb jak přežít vánoční fuck upy (rybu v krku, hořící stromek nebo emoční vypětí, když se rodina sejde u stolu)

? 20:00 Vladivojna La Chia
? 21:15 Matej Halas (DJ set, 50’s, 60’s, soul & disco)​

————————————————

? The Christmas period is more than about cleaning up ahead of the holidays, buying presents or baking cookies! It is about getting together with friends, sharing a bit of mulled wine and enjoying each other’s company. ?

To prove it, we are organising a Christmas party at Kampus Hybernska – just for you!

Don’t miss it – you’ll have a chance to learn about holiday customs from all over the world.

PROGRAMME:

Over the course of the evening:

? Komixátor, a presentation of Christmas traditions by both international and Czech students, a recycling workshop (D-I-Y gifts), a screening of the much loved Czech film Pelíšky (in English or Czech with English subtitles) and book sharing (donate a book, take a book).

Also, don’t miss the concert and Christmas workshop!

? 18:30 Workshop with doctors and a psychologist on how to survive Christmas fuck ups (fish bones stuck in your throat, Christmas tree fires, and the emotional strain when the whole family sits down at the dinner table).

? 20:00 Vladivojna La Chia
? 21:15 Matej Halas (DJ set, 50’s, 60’s, soul & disco)​

Zobrazit míň