HYB4 Divadlo: JETZTEĎ / iMPRO Praha - Bamberg

HYB4 Divadlo: JETZTEĎ / iMPRO Praha - BambergHYB4 Divadlo: JETZTEĎ / iMPRO Praha - Bamberg
Datum
Datum
30
.
10
.
2022
–⁠
30
.
10
.
2022
Čas
Čas
20:00
–⁠
21:30
Místo
Místo
E.0 Sál
Pořadatel
Pořadatel
Kampus Hybernská z.ú.
Druh akce
Druh akce
Divadlo a performance
Přístupnost
Druh akce
Bezbariérové
Pro děti
English friendly
Vstupné
Vstupné
200 Kč / 100 Kč
Doprovodný program
Doprovodný program
Ne

DAS THEMA - TO TÉMA a německé improvizační hvězdy ERNST VON LEBEN hrají spolu v Kampusu Hybernská! Svátek IMPROVIZACE a setkání PRAHY A BAMBERGU při příležitost 30. výročí partnerství měst Praha 1 a Bamberg. WE ARE NEIGHBOURS! YEAH! Ojedinělé, absurdní, vtipné a hluboké, hudební jevištní klání. Přijďte na neopakovatelnou multikulturní IMRPO-performance. JETZTEĎ!

DAS THEMA – TO TÉMA und die deutschen Impro-Stars von ERNST VON LEBEN spielen gemeinsam im Kampus Hybernská!!! Ein Feiertag der IMPRO, Treffen von BAMBERG UND PRAG zum Anlass des 30. Jubiläums der Städteparterschaft zwischen Bamberg und Prag 1! WE ARE NEIGHBOURS! Ein einzigartiges, absurdes, witziges, berührendes und musikalisches Bühnenspektakel, einmalig und multikulturell. JETZTEĎ!

Úspěšný a po celém Německu známý improvizační ansámbl Ernst von Leben (překlad: Opravdový život, kámo!) z Bambergu a první česko-německý kabaret z Prahy 1 Das Thema / To téma kolidují ve svéřepém improvizačním a zvukovém happeningu Jetzteď.

Jetzteď je: improvizace – živá rozhlasová hra – zvukový špektákl – jazykový nukleár – bavorsko-české jevištní klání - stagefight… To vše se vejde do tohoto experimentálně drzého a nápaditého sebezpytování našich životů na obou stranách hranic. Otevřený diskurz o tom tam a o tom tu - Leberkäse a sekaná - Bavorsko a Čechy - hranice a nespoutanost - jazykový pelmel a zvukomalba – jak společně být úplně jiní…!

JETZTEĎ je kulturní setkání v rámci 30. výročí partnerství měst Bamberg a Praha 1.

JETZTEĎ je oslavou a setkání v rámci 30. výročí partnerství měst Bamberg a Praha 1.

JETZTEĎ ist eine Feier und ein Treffen zum 30. Jubiläum der Partnerschaft der Städte Bamberg und Prag 1.

PODPOROVATELÉ / UNTERSTÜTZT VOM:
Česko-německého fondu budoucnosti, Deutsch-Tschechischen Zukunftsfonds, Město / Stadt Bamberg, Městská část Praha 1 / Prag 1

Virtuální výstava

Galerie

No items found.

Záznam série

Podívejte se na záznam celé série.

Doprovodný program

No items found.
October 30, 2022