Inovační workshop | Jak napsat žádost o projekt a získat finance na váš projekt?

Inovační workshop | Jak napsat žádost o projekt a získat finance na váš projekt?Inovační workshop | Jak napsat žádost o projekt a získat finance na váš projekt?
Datum
Datum
12
.
1
.
2023
–⁠
12
.
1
.
2023
Čas
Čas
10:00
–⁠
12:00
Místo
Místo
A.3 Patro
Pořadatel
Pořadatel
Kampus Hybernská z.ú.
Druh akce
Druh akce
Workshop
Přístupnost
Druh akce
Bezbariérové
Pro děti
English friendly
Vstupné
Vstupné
Zdarma
Doprovodný program
Doprovodný program
Ne

Cílem tohoto workshopu je vás seznámit se základními pojmy z projektového řízení, seznámit vás, kde a jak získávat informace možných projektových výzvách. Vyzkoušíte si na příkladu žádosti o výzvu napsat své první projektové texty. Vytvoříte si svůj první základní projektový plán, rozdělení funkce v týmu. Dozvíte se, jaké jsou základní důležité náležitosti projektu, které nesmíte zapomenout?  

Svou první projektovou výzvu si vyzkoušíte na příkladu žádosti projektu Evropského sboru solidarity. Kde je potřeba se zaregistrovat, abyste se u tuto žádost mohli vůbec ucházet? Kdo všechno a za jakých podmínek se může přihlásit do programu Evropského sboru solidarity? Jak správně sestavit tým, plán aktivit a jejich časové rozvržení? 

Evropského sboru solidarity nabízí mladým lidem jedinečnou příležitost poskytovat pomoc potřebným, podílet se na řešení společenských problémů a zasadit se o vytvoření inkluzivnější společnosti.  Zároveň nabízí příležitost získat nové dovednosti a pracovní zkušenosti, které zlepší jejich postavení na trhu práce. Tento program je vhodný pro první zkušenost v žádosti i vedení vašeho prvního projektu. 

Virtuální výstava

Galerie

No items found.

Záznam série

Podívejte se na záznam celé série.

Doprovodný program

No items found.
January 12, 2023