HYB4 Hudba: Mommy Issues + Readymade Backsliders!

HYB4 Hudba: Mommy Issues + Readymade Backsliders!HYB4 Hudba: Mommy Issues + Readymade Backsliders!
Datum
Datum
2
.
2
.
2023
–⁠
2
.
2
.
2023
Čas
Čas
20:00
–⁠
23:00
Místo
Místo
E.0 Sál
Pořadatel
Pořadatel
Kampus Hybernská z.ú.
Druh akce
Druh akce
Hudba
Přístupnost
Druh akce
Bezbariérové
Pro děti
English friendly
Vstupné
Vstupné
100 Kč předprodej / 150 Kč na místě
Doprovodný program
Doprovodný program
Ne

Připravte se pořádně potřást boky, Mommy Issues a Readymade Backsliders jsou tu, aby vám zahráli něco ze svého starého dobrého rock’n’rollu.

Readymade Backsliders jsou kapela o čtyřech členech, kteří přinášejí novou energii do svého funk rocku. Tím, že jsou všichni z různých koutů republiky, světa a hudebních vlivů, daří se jim toto široké rozpětí sjednotit v jedno živé a osobité pojetí žánru.

https://www.youtube.com/watch?v=Sv0H2hauxVE...

Možná se ptáte, co udělá spojení laserového fyzika, kanadského orchestrálního hráče, Santa Clause z Neapole, brazilského multiinstrumentalisty a francouzského zpěváka. Odpovědí jsou Mommy Issues. Funky směs Folku, francouzského chansonu a klasického rocku. Přidejte k nim na sou první konzultaci.

 https://open.spotify.com/artist/3tZW4WwmdgV8SIAdA9Yy9g

Vstupné: 100 Kč předprodej / 150 Kč na místě


...

Get ready to shake your hips, Mommy Issues and Readymade Backsliders are pairing up to give you some good old Rock'N'Roll,

Readymade Backsliders is a band of four musicians that bring a new energy and groove to funk rock. Coming from various corners of the Czech Republic, the world, and musical influences, the four smoothly combine this wide background into a lively, polished take on the genre. 

https://www.youtube.com/watch?v=Sv0H2hauxVE...

You might wonder what the mixture of a laser physicist, a Canadian orchestral player, a Neapolitan Santa Claus, a Brazilian multi instrumentalist and a French singer might bring. The answer is Mommy Issues, a funky blend of Folk, French chanson and classic Rock. Join us for your first consultation.

https://open.spotify.com/artist/3tZW4WwmdgV8SIAdA9Yy9g

Virtuální výstava

Galerie

No items found.

Záznam série

Podívejte se na záznam celé série.

Doprovodný program

No items found.
February 2, 2023