Spolupráce jako cesta k udržitelnému rozvoji

Spolupráce jako cesta k udržitelnému rozvojiSpolupráce jako cesta k udržitelnému rozvoji
Datum
Datum
25
.
5
.
2023
–⁠
25
.
5
.
2023
Čas
Čas
19:00
–⁠
21:00
Místo
Místo
A.3 Patro
Pořadatel
Pořadatel
Kampus Hybernská z.ú.
Druh akce
Druh akce
Workshop
Přístupnost
Druh akce
Bezbariérové
Pro děti
English friendly
Vstupné
Vstupné
Zdarma
Doprovodný program
Doprovodný program
Ne

Jak vymezit udržitelný rozvoj v kontextu aktuálního evropského dění? Co si o něm myslí (nejen) Češi a jakou roli v dosahování cílů hraje spolupráce?

Cílem dvouhodinového workshopu je představit účastníkům známé i méně známé – o to však více inspirující – přístupy, modely a rámce, jak chápat cíle udržitelného rozvoje v kontextu spolupráce a jakou roli má cíl 17 Partnerství k dosahování cílů. Workshop je určen jak pro studenty, tak pro zástupce státní správy a samosprávy, pro realizátory místní Agendy 21 a pro všechny, které zajímá udržitelný rozvoj a chtějí se aktivně podílet na dosahování jeho globálních cílů.

A o čem se budeme bavit? Třeba jak vymezit udržitelný rozvoj v kontextu aktuálního evropského dění, co si o tom všem myslí Chat GPT, porovnáme, co na to Češi, seznámíme se s modely spolupráce a s více či méně tradičními způsoby chápání (a dosahování) cílů udržitelného rozvoje. Samozřejmostí je prostor pro diskuzi a networking. Workshopem bude provázet Lucie Nencková, která se tématu dlouhodobě věnuje, a to i ve své akademické práci. Pořádající organizací je ISFOR z.ú.

Virtuální výstava

Galerie

No items found.

Záznam série

Podívejte se na záznam celé série.

Doprovodný program

No items found.
May 25, 2023