fbpx
hudba

HYB4 Hudba: Synové smrti + Zombiero Martin

10/06 19:00-23:00
E.0 Sál
Vstupné: 200 Kč v předprodeji / 250 Kč na místě
HYB4 Hudba: Synové smrti + Zombiero Martin
Poslední koncert sezóny v Kampusu Hybernská. A komu povolanějšímu tento večer svěřit, než dvojici kapel Synové smrti a Zombiero Martin.

Synové smrti

Kapela Synové smrti vznikla na podzim roku 2020 v Praze jako sólový projekt Romana Vičíka (Nylon Jail, Narcotic Fields). Synové smrti se od roku 2021 objevují na českých pódiích s autorskými songy. Vedle Vičíka tvoří základní sestavu Václav Hruška (Lebanon), Antonín Dlapa (Prago Union, Nina Rosa, Fehero Rocher, Originální pražský synkopický orchestr) a Petr Petřek.

Roman Vičík, kytarista, debutuje jako zpěvák vlastních textů. Václav Hruška, kytarista, sekunduje atmosférickými melodiemi. Antonín Dlapa, kytarista, překvapivě usedl za bicí. Rytmiku doplnil basák Petr Petřek. Toto na pohled nesourodé kombo dává dohromady poměrně koherentní celek, energickou směs alternativního rocku, country a blues. Ústřední téma seskupení, vyplývající z názvu tělesa, se prolíná Vičíkovými českými texty. Kapela vkusně míchá patos s nadhledem a na svých koncertech nás bere na cestu do míst, odkud není návratu…

Sny (klip)

Zombiero Martin (IT/CZ)

Zombiero Martin combines new wave, post-punk & stoner influences to create a mix of dark undertones, theatrical voices, and swift rhythms that flows into a coolly-phrased fury.

The band started in 2012 in Fano (IT) and released its first album – Fur Laboratory Skin Maker – in 2015 at Coypu Records (distributed by Goodfellas). The album release was followed by many shows in Italy and a great response from the most important Italian music magazines & press.

At the beginning of 2021, the trio relocated to Prague (CZ) with a new lineup and currently is recording their second album & playing live shows.

2021 members:

🎤 🎸Stefano Gasparini (Vox/Guitar)
🎸🍝 Lorenzo Russo (Bass)
🥁 🐱‍🐉 Nick Fox (Drums)

Skins (Official Video)

Foto: Synové smrti (by Létoslav Chromek)

Vstupenky ZDE / Tickets HERE