HYB4 Hudba: Hybrid Sessions #25

HYB4 Hudba: Hybrid Sessions #25HYB4 Hudba: Hybrid Sessions #25
Datum
Datum
15
.
12
.
2022
–⁠
16
.
12
.
2022
Čas
Čas
20:30
–⁠
0:00
Místo
Místo
E.0 Sál
Pořadatel
Pořadatel
Kampus Hybernská z.ú.
Druh akce
Druh akce
Hudba
Přístupnost
Druh akce
Bezbariérové
Pro děti
English friendly
Vstupné
Vstupné
Zdarma
Doprovodný program
Doprovodný program
Ne

Hybrid Sessions je každoměsíční událost konající se v Kampusu Hybernská. Akce vždy začíná kratším improvizačním vystoupením dvou hudebníků, kteří spolu nikdy v takovéto konstelaci nehráli a kteří – ideálně – přicházejí z různých hudebních scén. Po koncertě následuje jam session, který je otevřený všem hudebníkům bez ohledu na žánrové zaměření. Chceme vytvořit prostředí pro kreativní tvorbu v přítomném okamžiku, nic není předem určené, jediným očekáváním je vysoká úroveň bytí v přítomnosti. Základní backline (bicí, kytarová komba, PA, klavír) je zajištěn.

Ingrid Frivold - trubka
Luan Gonçalves - kontrabas

Ingrid Frivold je norská skladatelka a hudebnice soustředící se zejména na trubku a elektroniku. V roce 1998 absolvovala na Triniti College of Music v Londýně, kde studovala hru na lesní roh a příbuzné historické nástroje. Často působí jako sólová umělkyně, ale podílí se také na řadě společných projektů. Mezi ně patří například pořádání impro-night "Jazz in Chartúm". Ingrid je členkou oceňované norské kapely Beglomeg a také hostovala a vystupovala s umělci jako Sondre Lerche, Okay Kaya, Cagri Erdem. Věnuje se také edukativní činnosti, vyučovala, pořádala workshopy a v současnosti je součástí poradního panelu queer umělců pro Národní muzeum umění (NaM) v Norsku.

Luan Gonçalves je kontrabasista působící v několika pražských souborech nové hudby, nejčastěji Prague Quiet Music Collective, Jungle Debris, Talaqpo a Stratocluster.

Foto: Anna Baštýřová

...

Hybrid Sessions is a monthly series at Kampus Hybernská. We feature an opening improvised duo set with two musicians coming from different backgrounds to form a new constellation. Afterwards, we host a jam session open to all musicians, regardless of background. We want to create an open environment where musicians feel free to be creative in the moment, nothing is predetermined and the only expectation is a high level of presence. A basic backline will be provided.

Ingrid Frivold - trumpet
Luan Gonçalves - contrabass

Virtuální výstava

Galerie

No items found.

Záznam série

Podívejte se na záznam celé série.

Doprovodný program

No items found.
December 16, 2022