Maso krůtí MASTERCLASS autorské tvorby

Maso krůtí MASTERCLASS autorské tvorbyMaso krůtí MASTERCLASS autorské tvorby
Datum
Datum
11
.
3
.
2023
–⁠
11
.
3
.
2023
Čas
Čas
10:30
–⁠
19:00
Místo
Místo
E.1 Sál
Pořadatel
Pořadatel
Kampus Hybernská z.ú.
Druh akce
Druh akce
Workshop
Přístupnost
Druh akce
Bezbariérové
Pro děti
English friendly
Vstupné
Vstupné
1590 Kč
Doprovodný program
Doprovodný program
Ne

Nech se inspirovat od principálek souboru MASO KRŮTÍ Elišky Soukupové & Kateřiny Beran a přijď na jedinečný MASTERCLASS!

Eliška s Kačkou jsou nejen zakladatelky úspěšného divadelní souboru Maso krůtí, ale také nejlepší kamarádky. Už od mládí spolu pracovaly na uměleckých projektech nejrůznějších formátů. Od hudebních vystoupení, přes rozhlasové a televizní formáty, až po divadelní představení a autorské divadelní dílny.

Při práci se studenty kladou důraz na autenticitu a z toho vyplývající jedinečnost každého jednoho performera. Doplňují ji o techniku klasických i soudobých uměleckých forem, ve kterých se obě aktivně a vášnivě vzdělávají. Často spolu nesouhlasí a někdy se u toho i pohádají, díky čemuž vznikají nové a neotřelé věci. Většinu času tráví nekorektním humorem a glosováním vlastních nedostatků.

I přesto, že vystudovaly „klasické“ herecké školy, našly se v tom nejméně klasickém inscenačním způsobu tvorby. Věří, že opravdové příběhy se dají vyprávět jinak.

PRO KOHO JE MASTERCLASS URČEN:

Krůtí masterclass je určen všem, kteří se věnují divadlu na zájmové nebo profesionální úrovni a chtějí podnítit svou kreativitu a prohloubit své dovednosti. Pokud je ti mezi 18 a 40 lety a toužíš poznat skupinu mladých tvůrců, kteří dost možná řeší podobná témata jako ty, přijď!

Kapacita workshopu je omezená.

Virtuální výstava

Galerie

No items found.

Záznam série

Podívejte se na záznam celé série.

Doprovodný program

No items found.
March 11, 2023