fbpx
kurz

Řetězec výsledků – Jak dosáhnou toho, že váš projekt bude společensky prospěšný?

08/12 09:00-12:00
A.3 Patro
Vstupné: Zdarma
Řetězec výsledků – Jak dosáhnou toho, že váš projekt bude společensky prospěšný?

Přemýšlíte nad dopadem svých aktivit? Snažíte se vyřešit nějaký společenský problém? Chcete se s ostatními v týmu sladit v tom, k čemu je ten celý nápad ve výsledku užitečný?

 Zúčastněte se Inovačního workshopu s Honzou Veselým a vytvořte společensky užitečný projekt.

 Sejdeme se 8. 12. v 9.00 – 12.00 hod. v Kampusu Hybernská, Hybernská 4 (Velká zasedačka, budova A, 3. patro).

Co se naučíte?

 Dozvíte se, jak lépe zachytit společenský dopad svého projektu pomocí nástroje Řetězec výsledků.

 Díky pochopení teorie změny přesměrujete svoji pozornost z hodnocení okamžitých výstupů na dlouhodobější výsledky své práce.Jak to využijete?

 Budete schopni snadněji zformulovat očekávané dopady na společnost vašeho produktu či služby. To budete moci využít například pro potřeby grantové žádosti, při komunikaci s partnery nebo při předávání informací veřejnosti.

 Zároveň se budete schopni sladit i s kolegy ve vlastním týmu a mít jasno ve smyslu své práce.Jak bude tento workshop probíhat?

 V rámci workshopu se nejprve podíváme na to, jak v současné době popisujete společenský přínos ve svých dosavadních projektech. Potom si sami zkusíte vyplnit šablonu Řetězce výsledků a následně se společně na některé vámi vyplněné šablony podíváme ve skupině. Ukážeme si také časté problémy při vyplňování. V závěru se budeme krátce věnovat i sdílenému dopadu: jak díky tomuto přístupu můžete snadněji spolupracovat s ostatními organizacemi řešící stejný společenský problém.Kdo je Jan Veselý?

Honza vede Rozjeď projekt – Inovační laboratoř – projektový seminář zaměřený na inovace. V minulosti stvořil několik akceleračních programů zaměřených na sociální inovace, založil EduFórum, vytvořil online portál dobrokurzy.cz aj. V současnosti má na starosti také vzdělávání ve Slevomatu.

Registrace