HYB4 Hudba: Josefina Dusk + Urban Fungus + Redunfancy

HYB4 Hudba: Josefina Dusk + Urban Fungus + RedunfancyHYB4 Hudba: Josefina Dusk + Urban Fungus + Redunfancy
Datum
Datum
4
.
5
.
2023
–⁠
5
.
5
.
2023
Čas
Čas
21:30
–⁠
1:00
Místo
Místo
E.0 Sál
Pořadatel
Pořadatel
Kampus Hybernská z.ú.
Druh akce
Druh akce
Hudba
Přístupnost
Druh akce
Bezbariérové
Pro děti
English friendly
Vstupné
Vstupné
230 Kč v předprodeji / 280 na místě
Doprovodný program
Doprovodný program
Ne

Josefina Dusk

Bratty sci-fi fetish synth pop. Vymyšlená slova, experimentální zvuk a ztělesněná energie z jiného světa! Josefina Dusk začala s hudbou v Londýně. Nyní žije a tvoří opět u nás. Po svém prvním EP Virtues of the Necessary vydala loni v srpnu druhé EP s názvem Šklabuník (My Jellyfish).Prezentuje se popovou elektronikou s odskoky do techna nebo k temné gotice, do níž zpívá až s punkovou vervou. Její strhujicí vystoupení hraničící s performance a doplňuje jej extravagantními kostýmy a energickým tancem. Zpěvačka a producentka užívá vílí bratty sci-fi fetish synth pop, který medituje nad krásou a hrůzou existence.

Urban Fungus

Petr Danda alias Urban Fungus brnká své psychedelické melodie na tradiční řecký nástroj Bouzouki napíchlý do kytarových efektů, které doprovází dubovými beaty a vesmírnými synťáky. Svoji tvorbu, kterou skládal při cestách Egejským mořem, blízkovýchodními pouštěmi a v jádru tchajwanských hor, loni přivezl zpět do Evropy. 

Redunfancy

Duo elektronických muzikantů REDUNFANCY se vrací na stejné místo s novým zvukem!

V tomto roce se více přiklonili ke svižnějšímu tanečnímu sylu. Přesto se však nezříkají  experimentu, a tak se můžete těšit na kombinaci žánrů i nástrojů. Nový set uvedou pod titulem Subsurface

REDUNFANCY vznikli z nevšedního setkání Petra Černegy s Vítkem Horažďovským při jam sessions kapely Sedneme si. Objevili tak své společné hudební cítění. Vzhledem k širokému záběru a podobnému vkusu se rozhodli vstoupit i na pole elektroniky, která nabízí nekonečný prostor pro experimentování a hledání nových zvukových dimenzí. I když základním iniciačním obdobím pro ně zůstávají léta devadesátá. 

Přijďte se s nimi opět ponořit do světa neoklasické elektroniky. Věříme že vás REDUNFANCY tentokrát i roztančí...

---

Three artists blending electronic and acoustic influences into one stream of cheeky experimental music.

Josefina Dusk

Bratty sci-fi fetish synth pop. Made-up words, experimental sound and embodied energy from another world! Josefina Dusk began making music in London. Now she lives and creates back here in Czechia. After her debut EP Virtues of the Necessary she released her sophomore EP named Šklabuník (My Jellyfish). She presents her self with pop electronica with occasional diversion to techno territory or dark goth music while her vocals have almost a punk-like energy. Her show is close to a performance and full of extravagant costumes and wild dancing.  Singer and producer enjoys her bratty sci-fi fetish synth pop which meditates on the beauty and horror of existence.

Urban Fungus

Psychedelic melodies strummed on a traditional greek instrument plugged in through a jungle of guitar pedals and mixed with dubby electronic beats and spacey synth sounds. Composed during travels through the Aegean sea, Middle-eastern deserts and the acid mountains of Taiwan, UF is now bringing his Bouzouki Dub to Europe.

Redunfancy

This duo returns after a year to the same place but with a different sound! This time they gravitate more towards dancy vibe yet still keeping their enthusiasm for experimentation with different genres and instruments.

foto: @fairythephotographer

Virtuální výstava

Galerie

No items found.

Záznam série

Podívejte se na záznam celé série.

Doprovodný program

No items found.
May 5, 2023