HYB4 Hudba: HYBRID SESSIONS #31

HYB4 Hudba: HYBRID SESSIONS #31HYB4 Hudba: HYBRID SESSIONS #31
Datum
Datum
8
.
6
.
2023
–⁠
9
.
6
.
2023
Čas
Čas
21:30
–⁠
1:00
Místo
Místo
E.0 Sál
Pořadatel
Pořadatel
Kampus Hybernská z.ú.
Druh akce
Druh akce
Hudba
Přístupnost
Druh akce
Bezbariérové
Pro děti
English friendly
Vstupné
Vstupné
dobrovolné
Doprovodný program
Doprovodný program
Ne

Hybrid Sessions je každoměsíční událost konající se v Kampusu Hybernská. Akce vždy začíná kratším improvizačním vystoupením hudebníků, kteří spolu nikdy v takovéto konstelaci nehráli a kteří ideálně přicházejí z různých hudebních scén. Po koncertě následuje jam session, který je otevřený všem hudebníkům bez ohledu na žánrové zaměření. Chceme vytvořit prostředí pro kreativní tvorbu v přítomném okamžiku, nic není předem určené, jediným očekáváním je vysoká úroveň bytí v přítomnosti. Základní backline (bicí, kytarová komba, PA, klavír) je zajištěn.

Michal Wróblewski – saxofon

George Cremaschi – kontrabas

Jan Chalupa – bicí

Červnové Hybrid Sessions budou závěrečnou akcí tohoto cyklu a symbolicky v rámci nich vystoupí zakladatelé George Cremaschi a Michal Wróblewski společně s bubeníkem Janem Chalupou.

---

Hybrid Sessions is a monthly series at Kampus Hybernská. We feature an opening improvised duo set with musicians coming from different backgrounds to form a new constellation. Afterwards, we host a jam session open to all musicians, regardless of background. We want to create an open environment where musicians feel free to be creative in the moment, nothing is predetermined and the only expectation is a high level of presence. A basic backline will be provided.

Michal Wróblewski – saxophone

George Cremaschi – double bass

Jan Chalupa – drums

The June Hybrid Sessions will be the final event of this cycle and will symbolically feature the founders George Cremaschi and Michal Wróblewski together with drummer Jan Chalupa.

Virtuální výstava

Galerie

No items found.

Záznam série

Podívejte se na záznam celé série.

Doprovodný program

No items found.
June 9, 2023