fbpx
událost

Udržitelnost žeru! Jak dobře jíst a nesníst si půdu pod nohama?

20/09 16:00-18:00
E.0 Sál
Vstupné: Zdarma
Udržitelnost žeru! Jak dobře jíst a nesníst si půdu pod nohama?

Přednáška s ochutnávkou vám objasní současné poznatky a trendy v udržitelném stravování. Dozvíte se, jak se plnohodnotně najíst s ohledem na své zdraví, klima, půdu i zvířata. Získáte praktické informace do svého každodenního života nejen skrze poslouchání, ale také ochutnávání různých jídel na bázi rostlinných ingrediencí. Přijďte obohatit váš jídelníček! Akce se koná v rámci Evropského týdne udržitelného rozvoje. Je organizována a spolufinancována Centrem pro otázky životního prostředí UK z projektu UNILEAD II – „Engagement for sustainability – University leaders in SDGs II“ (financováno MŠMT), UK Pointem, Kampusem Hybernská, Studentskou Hybernskou a neziskovou organizací ProVeg Česko. Akce je primárně cílená na studenty a zaměstnance UK, ale vítáni jsou i zájemci o téma z řad veřejnosti.