Mušnula / Comebacková performance

Mušnula / Comebacková performanceMušnula / Comebacková performance
Datum
Datum
20
.
9
.
2023
–⁠
20
.
9
.
2023
Čas
Čas
21:00
–⁠
2:00
Místo
Místo
D.0 Artivist Lab
Pořadatel
Pořadatel
Kampus Hybernská z.ú.
Druh akce
Druh akce
Divadlo a performance
Přístupnost
Druh akce
Bezbariérové
Pro děti
English friendly
Vstupné
Vstupné
Zdarma
Doprovodný program
Doprovodný program
Ne

Výjimečná comebacková performance skoro zapomenuté queer senzace - poprvé od roku 2019. Se starým repertoárem v novém hávu Mušnula potěší všechny vaše smysly. Mušnulu podpoří svým uměním umělkyně a hudebnice Natálie Rajnišová.

Josef Rabara je fotograf, performer a jógový učitel. Absolvent ateliéru Fotografie na UJEP v Ústí nad Labem. V tvorbě ho zajímají osobní témata spjatá především s queer identitou a pop kulturou. Kromě fotografie se věnuje performanci, hudbě a natáčení videoklipů, především ve spojení s jeho alter egem Mušnula.

„Mušnula... to je takové moje alter ego, postava, která vznikla v rámci mého závěrečného projektu na Fakultě umění a designu v Ústí. Je to umělecko-genderový experiment, který se setkal s nečekaně kladným ohlasem, a nakonec i po složení magisterské zkoušky žije dál a vymýšlí nové skopičiny. Obsahuje videoklip písně Skúška prvých šiat, moje cover verze písničky Mariky Gombitové, kterou jsem jako dítě miloval. Mušnula je prostě součást mě a je velmi autobiografickou výpovědí.“ (Josef Rabara alias Mušnula)

Virtuální výstava

Galerie

No items found.

Záznam série

Podívejte se na záznam celé série.

Doprovodný program

No items found.
September 20, 2023