HYB4 Hudba: HYBRID SESSIONS #37

HYB4 Hudba: HYBRID SESSIONS #37HYB4 Hudba: HYBRID SESSIONS #37
Datum
Datum
28
.
3
.
2024
–⁠
28
.
3
.
2024
Čas
Čas
19:30
–⁠
23:00
Místo
Místo
E.0 Sál
Pořadatel
Pořadatel
Kampus Hybernská z.ú.
Druh akce
Druh akce
Hudba
Přístupnost
Druh akce
Bezbariérové
Pro děti
English friendly
Vstupné
Vstupné
zdarma
Doprovodný program
Doprovodný program
Ne

Hybrid Sessions je každoměsíční událost konající se v Kampusu Hybernská. Akce vždy začíná kratším improvizačním vystoupením dvou hudebníků, kteří spolu nikdy v takovéto konstelaci nehráli a kteří přicházejí z různých hudebních scén. Po koncertě následuje jam session, který je otevřený všem hudebníkům bez ohledu na žánrové zaměření.

Romano Krzych je francouzský muzikant s polskými kořeny, který v Praze žije již několik let. Pohybuje se na místní noisové scéně, nejen jako vystupující, ale také jako pořadatel koncertů a festivalů, například Headphone Festival.

Miloš Kunc je mladý pianista a skladatel, působící například v Triu Henya, PMP Orchestra, Jeux a Quatre Chemins-The Aubervilliers Connection.

[ENG]

Hybrid Sessions is a monthly series at Kampus Hybernská. We feature an opening improvised duo set with two musicians coming from different backgrounds to form a new constellation. Afterwards, we host a jam session open to all musicians, regardless of their background. We want to create an open environment where musicians feel free to be creative in the moment, nothing is predetermined and the only expectation is a high level of presence. A basic backline is provided. Additionaly we’re open for people to suggest the line up so it doesn’t have to be currated by us anymore. We want to keep Hybrid Sessions being a platform forexperimenting so please: no already existing bands.

Romano Krzych is a French musician with Polish roots who has been in Prague for some years. He has been a central and enigmatic figure in the local noise scene, both as a player and organiser of concerts and events such as the Headphone Festival.

Miloš Kunc is a young pianist and composer, active in Trio Henya, PMP Orchestra, Jeux and Quatre Chemins-The Aubervilliers Connection.

Foto/Photo: Anna Baštýřová

Virtuální výstava

Galerie

No items found.

Záznam série

Podívejte se na záznam celé série.

Doprovodný program

No items found.
March 28, 2024